Foto0Foto1Foto2Foto3Foto4Foto5Foto6Foto7Foto8Foto9Foto10Foto11Foto12Foto13Foto14Foto15Foto16Foto17Foto18Foto19Foto20Foto21Foto22

Grupo Okendo

SÖKA HUSHÂLL

SÖKA

VÂRA GÄSTERS REFERENSER:

Utmärkt service, sâdana vänliga människor. Alltid hâllit oss i kontakt med vad som hände. Skulle verkligen rekommendera deras företag till vâra vänner. Tack Karen och Ulrich. god hälsa

D. & D. Edwards, August 2012

Jag hade en service mycket bra och en utmärkt PERSONLIG relación med Karen och Ulrich Fran Okendo. De gjorde mig Kanna att de ville hantera min Försäljning med varD samt effektivitet. Jag skall vidar rekommendera er.

D. Hunt, March 2012

Mycket professionella och hjälpsamma. Försäljningen har skett mycket snabbt och var mest nöjda med de tjänster som tillhandahölls. Tack så mycket.

T. Slack, Maj 2010

Utmärkt & vänlig service. Tack för all din hjÄlp att sälja vâr fastighet. Det var ett nöje att träffa dig Karen

T. & N. Lynch, August 2012

Mycket nöjda med allt. Personalen var mycket trevliga och hjälpsamma på alla sätt.

R & C. Broderick, Mars 2010

Servicio Utmärkt, professionella mycket och hjälpsamma, vare tachuela Ulrich, Karen och personal. Allt för gott Framtiden.

D. & F. Roswell, January 2012

Stort tack för att göra upplevelsen av att sälja en fastighet i Spanien så stressfri och trevlig. Jag styrdes genom hela förfarandet och det enda jag behövde göra var att dyka upp på notarien med mitt pass och mitt NIE dokument! All personal har varit mycket hjälpsamma och har arbetat hårt för att få det bästa priset för min fastighet i en mycket svår marknad. Jag rekommenderar gärna er. Vänliga hälsningar,

F. Ward, Juli 2010

Många komplimanger för Felix som var till stor hjälp stor med att hitta mitt hem i Torrevieja. Samma för Olga som gjorde ett bra jobb i att förändra vatten & el på mitt namn. Också tack vare Ulrich som anslöt mig på notarien och arrangerade den slutliga affären. Gracias,

F. Servatius Dings , May 2011

Bara för att säga tack till Ulrich och Karen en enastâende grupp, som gjorde försäljningen av vårt hus så lätt, raka talare på sak. Din professionalism var undantagna. Också dina hyfs och artighet och vänlighet av Olga och övrig personal var mest uppskattat av alla vår familj, tack tusen och vi kommer definitivt att använda er igen.

Angela & Jim, 9. August 2011

Tack Karen för din utmärkta professionell hjälp med försäljningen av min egendom ... även för era vänlighet och tålmodiga sätt. Tack till Ulrich, för allt ... hans första intryck pâ mig fick mig att välja ditt företag. Ni båda gjorde transaktionen lätt för mig .

S. Byron, September 2012

Kara Karen & Ulrich,

Tacka vill Jag er hjärtligt för erat fantastiska Hjälp från Borjan hasta zorra av Comprar! Av min Egendom. Det var helt en njutbar upplevelse: estrés ingen, oro ingen, på grund av din utmärkta Hjälp och representación. Jag har absolut inga betänkligheter i rekommendera er hasta mina vänner och jag alla Rakar komma i kontakt med som funderar på att Kopa eller Salja en Fastighet.

J. Higgins, February 2012

Vi hittade din tjänst är mycket effektiv, hjälpsamma och rakt fram. Ulrich var mycket trevlig att arbeta med.

J. & A. Whittall, 18 Oktober 2010

Tack för att göra försäljning av vårt hus så mycket lättare för oss. Du var så hjälpsam och mycket professionell. Vi skulle aldrig tveka att rekommendera dig.

C. Lilley & J. Lane, July 2011

Tack Ulrich för din utmärkta service, det har tagit en hel del påtryckningar från oss. Vi hoppas att det gâr mycket bra för er i framtiden med många många försäljningar.

P. & G. Harding, July 2011

Detta är för att Säga tachuela hasta Karen och Ulrich för det Satt de har genomfört fórsäljningen av min Egendom. Och jag rekommendera att kommer dem hasta alla som vill Salja eller Kopa. Tack sâ mycket!

W. Peters, February 2012

Hej Ulrich och Karen. Först Skulle vi Vilja tacka Karen för varD och hon Omsorg Visat oss ¨ NOVER de somproblem orsakatsa. Vi är sâ tacksamma att vi hade turen att Mota upp Bada er med. Den Vanliga och professionella Satt ni utfört ert jobb pâ företaget med att Salja Fastigheter är av Hög orden. vi är att ?akra pâ vidarebefordra kontaktuppgifter dina hasta nâgon annan som vill kund Salja sitt marido. Âterigen varmt tachuela para allt detta arbete extra. Alla lyckoönskningar och god Hälsa hasta och dig din familj!

Harry and Cindy Hammond, March 2012

Tack så mycket för ert goda arbete och professionalism. Din effektivitet har varit något förvånande, likasâ alla i ditt team.

J.M. Guerrero & P. Medina, Mayo 2012

Hej Ulrich, tack sâ mycket för allt du gjorde för oss att avsluta bladen pâ vâr egendom. Det var ett nöje att ha träffat dig personligen, och ditt företag med den proffesionella strategi, vänlighet, för râd, hjälp och vägledning av varje steg under hela försäljningsprocessen till det slutliga konstaterandet av försäljningen. Vi vill utvidga till dig vâr fulla uppskattning. Med vänlig hälsning

P. Hartfield, October 2012

Väldigt proffesionella vänliga och Hjälpfulla . Ett stort hej till Karen och Felix. Tack så mycket,

C. Manzanas, Mayo 2012

Tack Stort hasta Karen, Ulrich och Zahily para Todos Hjälp Eran. Jag Kandé mig trygg bajo Kopet av min takvâning tack vare Eran Hjälp. Gracias

C. Jonsson, February 2012

Vi har varit mycket nöjda: jobbet var oslagbar! De har alla varit uppmärksam mycket, trevlig, osv organiserade. Om vi ??vill Kopa igen, kontaktar vi Garna igen er. Karen, du kan vara stolt över att representera arbetslaget. En Kram

M. D. D?as, Enero 2012

Många tack till Karen som har varit mycket hjälpsamma och gjorde det mycket lätt att köpa denna fastighet och också gjort oss att förstå. Gracias. Mycket nöjd med era tjänster.

A. & D. Edgecombe

Servicio Mycket bra, människor Vanliga mycket. Skulle rekommendera dem hasta Kopa eller Salja vill som alla!

R. & P. Appleby
< >

Köp eller sälj ditt hus med Okendo

"Hej och välkommen till" Okendo Torrevieja Property Consultants "i den södra delen av Costa Blanca i Alicante"

Vi vill introducera de tjänster vi erbjuder för att köpa eller sälja din bostad i Torrevieja och Orihuela Costa, inklusive områden såsom La Mata, La Siesta, San Luis, Los Balcones, Los Altos, Punta Prima, Playa Flamenca, La Zenia, Cabo Roig, La Regia , Campoamor och Villamartin.

Vår webbplats har olika funktioner:

Först: visar vi alla de bostäder som vi för närvarande har till salu – några speciella erbjudanden kan du se precis till höger, eller så kan du använda sökmotorn för att söka efter område, pris, antal sovrum, osv.

Det andra: vi vill visa vad vi kan göra för att hitta ett hem som passar dina behov och önskemål. Berätta för oss vad du letar efter och vad du önskar. Dessutom förklarar vi alla de viktiga punkter som du bör ha i åtanke genom hela köpprocessen.

Tredje: Om du vill sälja ditt hus hjälper vi dig att hitta rätt kund till absolut bäst pris. Vi har kraftfulla verktyg för att marknadsföra ditt hem på de större marknadsplater i Scandinavien, Ryssland, Belgien, Nederländerna, men även i Storbritannien, Tyskland och naturligtvis Spanien.

Fjärde: Önskar vi att presentera oss för dig så att du vet vilka vi är och vem du möter när du kommer till ett av våra två kontor i Torrevieja.

Femte: Presentera vår vackra stad Torrevieja, dess sevärdheter, dess stränder, natur, dess ikoniska byggnader och allt annat som har gjort Torrevieja till en av de viktigaste och mest populära städer runt Medelhavskusten. Besök Multimedia gallerian för att se foto och video.

Slutligen, vi är en del av Real Estate Association of Vega Baja (ASIVEGA) med mer än 20 kontor i Torrevieja. Vi är registrerade vid högskolan för fastighetsmäklare (API) i Alicante. På så sätt kan våra kunder vara säkra på att alla förfaranden och formaliteter för köp och försäljning sker med alla garantier.

Nåväl, vi hoppas att vår webbplats ska vara användbar och att ni hitta det ni letar efter.

Tack så mycket för besöket och vi hoppas att se dig snart!

Utvalda hus

 Velez Rubio

 

79.250€

SOVRUM: 2

OKE-290


Se mer

UTVALDA VIDEO

30/05/2014

TORREVIEJA + GOLF

TAGS:

01/04/2014

VIDEO OM TORREVIEJA

TAGS:

30/05/0214

UTMÄRKT LÄGENHET I ROYAL SPA PARK

TAGS: TILL SALU I ORIHUELA COSTA

00/00/0000

AQUOPOLIS I TORREVIEJA

TAGS:


Se mer